Pravično bi bilo da je plaća u HEP-u od 1.1.2024. veća:
0%
15%
30%
45%
60%
Rezultati | Arhiva
     
 

  TEHNOS VPN

  TEHNOS je kreirao privatnu mobilnu mrežu (VPN) sindikata, u koju se može uključiti svaki član TEHNOS-a a i članovi njegove obitelji.

  Član može odabrati jednu od dvije ponuđene tarife.

  • 1. Tarifa A1-STANDARD gdje ukupni mjesečni trošak iznosi 69,98 kuna (9,29 eura) -, (ukupni mjesečni trošak s PDV-om i naknadom za korištenje mreže). U cijenu je uključeno:
   • 500 (minuta razgovora ili SMS poruka) + dodatnih 100 minuta razgovora prema svim mrežama unutar HR;
   • neograničeno minuta razgovora prema A1 mobilnoj mreži;
   • 6 Gb podatkovnog prometa unutar HR i EEA zemalja (nakon iskorištenja nema dodatne naplate već se brzina spušta na 64 kb/s);
   • povoljnije cijene mobilnih uređaja.

  • 2. Tarifa A1-ADVANCED gdje ukupni mjesečni trošak iznosi 116,64 kuna (15,48 eura) -, (ukupni mjesečni trošak s PDV-om i naknadom za korištenje mreže). U cijenu je uključeno:
   • Neograničene minute i SMS poruke prema svim mrežama unutar HR;
   • 23 Gb podatkovnog prometa unutar HR i EEA zemalja (nakon iskorištenja nema dodatne naplate već se brzina spušta na 64 kb/s);
   • povoljnije cijene mobilnih uređaja.

   Detaljnije informacije o A1 ponudi saznajte od sindikalnih povjerenika u podružnicama TEHNOS-a ili u uredu TEHNOS-a (tehnos@hep.hr), tel: 01/6322-230, fax: 01/6322-249).
     Sindikalne potpore

  Ovim Pravilnikom uvodimo potpore koje će biti jedinstvene za sve članove TEHNOS-a.

  Svaki član ili njegovi zakonski nasljednici imaju pravo na jednokratnu financijsku pomoć od 300 eura u slučajevima:

  • rođenja djeteta,
  • neprekidnog bolovanja duljeg od 90 dana,
  • smrti člana uže obitelji (supružnik ili dijete) i
  • smrti člana TEHNOS-a.


  Potpora će se moći ostvariti i za slučaj štete uslijed elementarne nepogode izazvane višom silom (požar, poplava, potres i sl.).

  Pravo na sindikalnu potporu ostvaruju članovi TEHNOS-a koji su u TEHNOS neprekidno učlanjeni najmanje 12 mjeseci te ukoliko podnesu zahtjev u roku 30 dana od stjecanja prava.

  ZAHTJEV I DRUGE INFORMACIJE MOŽETE ZATRAŽITI OD SVOG SINDIKALNOG POVJERENIKA, U TAJNIŠTVU TEHNOS-A (TEL. 01/6322-230), ILI SKINUTI OVDJE:


  Kasa uzajamne pomoći

  Na osnovu želja članova sindikata, TEHNOS je osnovao Kasu uzajamne pomoći (KUP).

  Cilj osnivanja KUP-a je poticanje štednje i na osnovu prikupljenih novčanih sredstava pružanje pomoći članovima TEHNOS-a u obliku pozajmica. Pozivamo Vas da podržite rad KUP-a svojim učlanjenjem i štednjom te tako solidarno pomognete drugim kolegicama i kolegama kojima je pozajmica potrebna, ali i sebi u trenutku kada Vam ista zatreba.

  • Članom KUP-a postaje se potpisivanjem Pristupnice u KUP te uplatom prvog mjesečnog članskog uloga putem obustave na plaći. Iznos mjesečnog članskog uloga koji je moguće uplaćivati je od 10,00 do 100,00 Eura.
  • Član KUP-a može podnijeti Zahtjev za pozajmicom koja može biti iznosa do 3 puta veća od ukupnog uloga, do maksimalnog iznosa od 3.000,00 eura te na rok do 24 mjesečne rate.
  • Pozajmica se ne mora koristiti, već je ukupni članski ulog (štednju) moguće podići u svakom trenutku podnošenjem Zahtjeva za promjenu uloga.


  Temeljem Pravilnika o poslovanju Kase uzajamne pomoći, TEHNOS svojom imovinom jamči za cjelokupni članski ulog. Jedini troškovi su prilikom podizanja pozajmice, u obliku javnobilježničke naknade za potvrđivanje zadužnice te naknade administrativnih troškova u iznosu 1% od iznosa pozajmice. Administrativna naknada osigurava redovno funkcioniranje KUP-a jer se iz nje pokrivaju svi troškovi rada KUP-a poput troškova poštanskih i bankarskih usluga, uredskog materijala, vođenje evidencija i knjigovodstva.

  PRISTUPNICU I DRUGE INFORMACIJE MOŽETE ZATRAŽITI OD SVOG SINDIKALNOG POVJERENIKA, U TAJNIŠTVU TEHNOS-A (TEL. 01/6322-230), ILI SKINUTI OVDJE:

  Krapinske toplice


  www.aquae-vivae.hr
  Wüstenrot stambena štedionica, posebna ponuda

  Zagreb, listopad 2018.

  Poštovani,

  TEHNOS i Wüstenrot stambena štedionica potpisanim ugovorom o poslovnoj suradnji svim članovima sindikata omogućavaju podizanje stambenih kredita pod posebnim uvjetima.

  Stambeni kredit u Wüstenrot stambenoj štedionici uvijek ima fiksnu kamatnu stopu i jednaku ratu otplate kredita, neovisnu o kretanjima na financijskom tržištu.

  Prednosti ponude za Vas spremni smo prezentirati na svakoj adresi i povezati se lokalno jer u Hrvatskoj imamo mrežu ureda Wüstenrot stambene štedionice.

  Za članove Sindikata nudimo:

  • Program štednje s kamatom do 1,2% fiksno
  • Kunski stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom čitavo vrijeme otplate kredita
  • Program stambenih kredita s kamatom od 2.99% za one koji imaju ušteđevinu, kamata 3,99% za sve koji nemaju ušteđevinu ni ugovor stambene štednje
  • Financijsko savjetovanje o ponudi nenamjenskih kredita svih banaka partnera

  Želite li svoj postojeći stambeni kredit kamatne stope veće od 5% zamijeniti povoljnijim, kreirat ćemo ponudu za svakog od Vas.

  Stambene kredite koji su vezani uz CHF, zatvaramo stambenim kreditom fiksne kamatne stope, u kunama ili vezanim uz €, kako god Vama odgovara.
  Novim uvjetima kredita, stambeni kredit veći od 25.000,00 € možete realizirati samostalno, bez sudužnika i bez depozita.

  Zainteresirani članovi Sindikata mogu se obratiti na mail: branka.novakovic@wuestenrot.hr
  ili direktno telefon 098 472 349.

  Informacije su dostupne na našoj internetskoj stranici: http://www.wuestenrot.hr/

  S poštovanjem,
  Regionalni manager
  Branka Novaković Olujić


 
 
  Sva prava pridržana A design