Treba li u kriznim vremenima radnicima HEP-a smanjivati plaću?
DA, svakako
Samo ako je solidarno za pomoć drugima
NE
Rezultati | Arhiva
 
Zanimljivosti sa RSS kanala
 
 

RSS

 • Marić: Uz mjere ublažavanja inflacije, ne smijemo zanemariti gospodarski rast
  Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić rekao je da uza sve mjere za ublažavanje učinaka inflacije, ne smijemo zanemariti i moramo očuvati gospodarski rast i učiniti sve da se stopa gospodarskog rasta od oko tri posto ove godine ostvari, a ako je moguće bude i veća.
  Fri, 20 May 2022 12:46:10 GMT
  ______________________________________
 • Europska komisija produljila rok za korištenje sredstava EUSF-a za sanaciju štete od potresa u Zagrebu
  Fri, 20 May 2022 09:53:49 GMT
  ______________________________________
 • Predsjednik Vlade Plenković s povjerenikom EK za proračun i administraciju Johannesom Hahnom
  Fri, 20 May 2022 07:30:55 GMT
  ______________________________________
 • Plenković: Milanovićeva agenda je iskoristiti težak položaj Hrvata u BiH kako bi se naštetilo Vladi u Hrvatskoj
  Premijer Plenković ustvrdio je danas da je agenda predsjednika Milanovića iskoristiti težak položaj Hrvata u BiH kako bi naškodio HDZ-u BiH, ali i HDZ-u i Vladi u Hrvatskoj. Upozorio je da se prijetnjom blokade finskog i švedskog članstva u NATO-u odmaže Hrvatima u BiH te da se njihov položaj može popraviti vodeći mudru i odgovornu politiku, što Vlada čini kontinuirano. "Za razliku od njega mi imamo politiku koja je odgovorna, vodi prije svega računa o interesima i reputaciji Hrvatske, kao države koja je mukotrpno gradila svoj međunarodni rejting", poručio je.
  Thu, 19 May 2022 15:50:49 GMT
  ______________________________________
 • Priopćenje sa zatvorenoga dijela 119. sjednice Vlade
  Thu, 19 May 2022 14:22:58 GMT
  ______________________________________
 • Započela obnova cesta u Petrinji, Brijestu, Farkašiću i Mokricama u vrijednosti 7,2 milijuna kuna
  Na 119. sjednici Vlade donesena je Odluka o pokretanju postupka za sklapanje Ugovora između Hrvatske i Talijanske Republike o razgraničenju isključivih gospodarskih pojaseva. Vlada je predložila i izmjene Zakona o poticanju ulaganja kojim se korisnicima regionalnih potpora za ulaganje, u slučaju privremenog ili trajnog smanjenja broja zaposlenika koji su povezani sa projektom ulaganja od 1. siječnja 2020. do 30 lipnja 2021. godine, zbog pandemije to smanjenje broja zaposlenih neće smatrati kršenjem obveze očuvanja novootvorenih radnih mjesta.
  Thu, 19 May 2022 14:13:05 GMT
  ______________________________________
 • Malenica: Ministarstvo nije službeno obaviješteno o srpskoj optužnici za Oluju

  Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica kazao je da ministarstvo nije službeno obaviješteno o optužnici protiv četvorice hrvatskih vojnih pilota koju je protiv njih podnijelo srbijansko tužiteljstvo zbog navodnog ratnog zločina nad srpskim civilima tijekom akcije Oluja.

  Thu, 19 May 2022 13:08:41 GMT
  ______________________________________
 • Fuchs o Srebrnjaku: Nitko u Vladi nema interes da se ne okonča jedan takav projekt
  Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs rekao je da treba vidjeti zašto je u protekle tri godine na projektu Centra za translacijsku medicinu bolnice Srebrnjak napravljeno tako malo te dodao da više treba govoriti o šteti koja je time nastala nego o gubitku sredstava.
  Thu, 19 May 2022 13:01:51 GMT
  ______________________________________
 • Za obnovljive izvore energije i dodatnu plinsku infrastrukturu u Europi 300 milijardi eura
  Premijer Plenković osvrnuo se danas na dokument Europske komisije, u vezi potpunog raskinuća ovisnosti s energentima koji dolaze iz Rusije, prije svega fosilnih goriva, te predstavljanja plana sigurnosti opskrbe energentima.  S obzirom da su za to potrebna značajna ulaganja, predviđen je ukupan iznos 300 milijardi eura za cijelu Europu, a bit će namijenjen prije svega za obnovljive izvore energije, ali i za dodatnu plinsku infrastrukturu, što uključuje i proširenje kapaciteta LNG terminala na otoku Krku i daljnje proširenje kapaciteta Plinacroa i plinovoda te ulaganja u infrastruktura za naftu, pri čemu JANAF-ov naftovod postaje strateški pravac za dobavu nafte susjednim zemljama srednje i istočne Europe.
  Thu, 19 May 2022 11:42:12 GMT
  ______________________________________
 • 119. sjednica Vlade
  Thu, 19 May 2022 10:00:38 GMT
  ______________________________________
 • Malenica za Dnevnik HTV-a: DORH je neovisna institucija koja radi svoj posao
  Ministar pravosuđa Ivan Malenica u središnjem Dnevniku HTV-a govorio je o nizu pitanja iz resora pravosuđa koja su se posljednjih dana otvorila u javnom prostoru.
  Wed, 18 May 2022 18:53:11 GMT
  ______________________________________
 • Filipović: Vlada vodi računa o sigurnosti opskrbe energentima
  Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović rekao je danas na predstavljanju projekta izgradnje podzemnog skladišta plina Grubišno Polje, vrijednog 500 milijuna kuna, koji bi trebao biti gotov do 2027. godine, da Vlada iznimno mnogo računa vodi o sigurnosti opskrbe energentima.
  Wed, 18 May 2022 18:49:59 GMT
  ______________________________________
 • Plenković: Hrvatska se raduje produbljivanju političkih i ekonomskih veza s Kinom
  Predsjednik Vlade Andrej Plenković kazao je u intervjuu za Xinhuu objavljenom u srijedu da se raduje produbljivanju političkih veza i ekonomske suradnje s Kinom.
  Wed, 18 May 2022 16:32:32 GMT
  ______________________________________
 • Marić: Od početka članstva u Uniji, u plusu smo 49 milijardi
  Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić istaknuo je danas u Hrvatskom saboru, predstavljajući rebalans državnog proračuna, kako smo od početka članstva u EU, 1. srpnja 2013., uprihodili 49,1 milijardu kuna više nego smo uplatili u proračun Unije, a umirovljenicima je poručio da će se osigurati sredstva za indeksaciju mirovina.
  Wed, 18 May 2022 15:38:46 GMT
  ______________________________________
 • Grlić Radman: Stabilna BiH je strateški nacionalni interes Hrvatske
  Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u srijedu da Hrvatska bezrezervno podržava članstvo Finske i Švedske u NATO savezu te da je stalnom predstavniku pri NATO-u  u Bruxellesu dao naputak za prihvaćanje zahtjeva za članstvo te dvije zemlje.
  Wed, 18 May 2022 10:17:01 GMT
  ______________________________________
 • Banožić: Nije dobro da predsjednik radi pritisak na institucije
  Ministar obrane Mario Banožić, referirajući se na pozive predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića da ga "utamniče", poručio je kako se nema razloga bojati, no i dodao da nije dobro da imamo predsjednika koji radi pritisak na institucije i u konačnici na Ustavni sud.
  Tue, 17 May 2022 22:46:46 GMT
  ______________________________________
 • Plenković: Milanović već mjesec dana huška tijela progona na zastupnika u Saboru i ministra obrane. To je nedopustivo
  Premijer Plenković danas je upozorio kako je nedopustiv nevjerojatan pritisak predsjednika Republike na DORH i policiju."Ne može netko mjesec dana huškati Državno odvjetništvo i policiju na zastupnika u Hrvatskome saboru i na ministra u Vladi, a da se tijelo koje se na to huška na to ne očituje", istaknuo je. Ustvrdio je da na međunarodnom planu Milanović radi uslugu Moskvi time što sugerira da Hrvatska blokira finsko i švedsko članstvo u NATO-u, čime enormno šteti hrvatskom međunarodnom ugledu, ali i položaju Hrvata u BiH.
  Tue, 17 May 2022 17:03:28 GMT
  ______________________________________
 • Fuchs: Izmijenit ćemo odluku o upisu u srednje škole
  Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs najavio je da će Ministarstvo, nakon intenzivne komunikacije sa zainteresiranima, unijeti izmjene u odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole te da će se neki od prethodno ukinutih programa vratiti.
  Tue, 17 May 2022 16:26:52 GMT
  ______________________________________
 • Odluka Ustavnog suda nije iznenađenje. Do jednakopravnosti Hrvata u BiH dogovorom aktera u BiH
  Predsjednik Vlade Plenković danas je u razgovoru s novinarima procjene hrvatskog rasta Europske komisije nazvao rekalibriranjem na tragu energetske krize, ocijenivši ih optimističnijim od Vladinih. Odluku Ustavnog suda koji je neustavnima ocijenio pitanja Mostovih referendumskih inicijativa smatra očekivanom i dobro obrazloženom.
  Mon, 16 May 2022 18:59:54 GMT
  ______________________________________
 • ?Plenković u Klovićevim dvorima: Izložba će otvoriti horizonte i u manje poznate dijelove Tuđmanova života
  Premijer Plenković otvorio je u ponedjeljak izložbu "Franjo Tuđman utemeljitelj moderne Hrvatske" istaknuvši da će ona otvoriti horizonte i u one dijelove života Franje Tuđmana koji su možda i manje poznati.
   
  Mon, 16 May 2022 18:52:30 GMT
  ______________________________________
   RSS aktualnosti
 
  Sva prava pridržana A design