Trebaju li svi radnici HEP-a imati ista prava?
DA
NE, članovi SINDIKATA veća prava od drugih radnika
NE, samo članovi VEĆIH SINDIKATA veća prava
Rezultati | Arhiva
 
Zanimljivosti sa RSS kanala
 
 

RSS

 • Predsjednik Vlade Plenković s predsjednikom Vlade Republike Albanije Ramom
  Mon, 02 Oct 2023 09:00:41 GMT
  ______________________________________
 • Ugovori za izgradnju i opremanje centara za starije osobe te sjednica Nacionalnog vijeća za umirovljenike i starije
  Mon, 02 Oct 2023 07:00:21 GMT
  ______________________________________
 • Doprinos Velike Gorice, Zagrebačke županije i Hrvatske Europskom tjednu sporta na najvišoj je razini
  "U Zagrebačkoj županiji ima više od 20.000 registriranih sportaša u brojnim sportovima što govori da je ovaj grad, jedan od najvećih hrvatskih gradova i ova županija izrazito aktivna, da vodi računa o tjelesnoj kulturi i svemu onome što sport daje vrijednostima u životu i kvaliteti življenja", poručio je predsjednik Vlade Plenković u Velikoj Gorici na Nacionalnom danu – Sportsko selo.
  Sun, 01 Oct 2023 11:00:23 GMT
  ______________________________________
 • Ostvarujemo strateške ciljeve i ulažemo u ravnomjerni razvoj svih krajeva Hrvatske
  Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je Gospić gdje je sudjelovao na svečanosti uručivanja ugovora iz Programa gospodarske i društvene revitalizacije Like te obišao sajam Jesen u Lici na kojem svoje domaće proizvode i rukotvorine predstavlja 350 izlagača. "Potpisivanje niza ugovora koji se odnose na ulaganja u škole, tržnice, društvenu i javnu komunalnu infrastrukturu u koju su uključeni gotovo svi gradovi i općine u Ličko-senjskoj županiji primjer je odlične suradnje Vlade i jedinica lokalne samouprave", poručio je premijer.
  Sat, 30 Sep 2023 12:13:42 GMT
  ______________________________________
 • Bačić za N1: Pokazali smo da samo sposobni potrošiti EU sredstva. Pred nama je 1,5 mlrd eura ulaganja u škole i vrtiće
  Potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređena, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, gostovao je u Novom danu televizije N1, gdje je govorio o mjerama Vlade, ali i o obnovi nakon potresa 2020. i 2021. godine.
  Sat, 30 Sep 2023 09:03:44 GMT
  ______________________________________
 • Vjerujem da će inflacija nastaviti usporavati; Jasna refleksija Vladinog paketa mjera
  Premijer Andrej Plenković je ocijenio kako su najnoviji podaci o usporavanju inflacije na mjesečnoj razini vrlo dobra i pozitivna vijest. „Vjerujem da će inflacija nastaviti usporavati i da ćemo kroz nekoliko mjeseci doći u okvire koji postoje na razini Europske unije“, poručio je. Ministar Butković je istaknuo da je Hrvatska među tri zemlje s najjačim padom inflacije u europodručju, dok je ministar Primorac naglasio da će Vlada mjerama koje su joj na raspolaganju učiniti sve da ublaži inflatorne pritiske. 
  Fri, 29 Sep 2023 19:17:00 GMT
  ______________________________________
 • Butković za HTV: Nema nestašice dizela; Velike investicije se nastavljaju
  Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković gostovao je večeras u Dnevniku HTV-a. Opovrgnuo je nagađanja o mogućoj nestašici dizela te najavio nastavak velikih infrastrukturnih ulaganja, osobito u željeznicu.
  Fri, 29 Sep 2023 18:38:59 GMT
  ______________________________________
 • Vučković: Poljoprivredna proizvodnja lani narasla na 24,5 milijardi kuna
  Vrijednosti poljoprivredne proizvodnje lani je porasla za četiri milijarde kuna, na 24,45 milijardi kuna, što je dobar pokazatelj i govori da poljoprivredna proizvodnja raste, ocijenila je ministrica poljoprivrede Marija Vučković, napominjući kako je na rast utjecala i inflacija, ali to nije jedini ni najznačajniji razlog rasta.
  Fri, 29 Sep 2023 18:37:15 GMT
  ______________________________________
 • Beroš: Problemi s receptima zbog preseljenja CEZIH-a na novu lokaciju
  Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako se problemi u radu Centralnog zdravstvenog informatičkog sustava (CEZIH)b zbog kojih građani jučer i danas prijepodne nisu mogli u ljekarnama podići lijekove putem eRecepta - događaju zbog preseljenja CEZIH-a na novu lokaciju.
  Fri, 29 Sep 2023 16:22:29 GMT
  ______________________________________
 • Božinović: Hrvatski građani u najmanjoj mogućoj mjeri osjećaju pritisak migracija
  Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je da hrvatski građani, u usporedbi s građanima drugih europskih zemalja, mnogo manje osjećaju pritisak migracija, dok je istovremeno Hrvatska ostvarila ulazak u schengenski prostor i bezvizni režim sa SAD-om.
  Fri, 29 Sep 2023 16:17:16 GMT
  ______________________________________
 • Nastaviti jačati partnerstvo sa zemljama sjeverne Afrike i istočnog Mediterana
  Premijer Andrej Plenković poručio je u Valletti kako je problem nezakonitih migracija potrebno rješavati na izvoru, snažno čuvati vanjsku schengensku granicu Europske unije, primjenjivati sve norme međunarodnog prava, poštovati europsko, kao i nacionalno pravo i pronaći jedan zajednički odgovor koji bi prisutnost Europske unije u zemljama sjeverne Afrike i zemljama istočnog Mediterana, u odnosu na druge globalne aktere, učinio najutjecajnijim.  
  Fri, 29 Sep 2023 15:04:50 GMT
  ______________________________________
 • Medved: U Gospiću nađena masovna grobnica sa još 40 posmrtnih ostataka
  Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je danas kod gospićkog groblja sv. Marije Magdalene, na lokaciji ekshumacije posmrtnih ostataka iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja, da je pronađena masovna grobnica sa još 40 posmrtnih ostataka.
  Fri, 29 Sep 2023 10:07:22 GMT
  ______________________________________
 • Predsjednik Vlade Plenković na 10. sastanku na vrhu EU MED-9
  Thu, 28 Sep 2023 21:00:27 GMT
  ______________________________________
 • Plenković: Sprječavanje nezakonitih migracija glavna tema sastanka na vrhu EU MED-9
  Sprječavanje nezakonitih migracija bit će glavna tema sastanka na vrhu čelnika mediteranskih zemalja članica EU na Malti, poručio je po dolasku u Vallettu predsjednik Vlade Andrej Plenković, istaknuvši da nezakonite migracije "dovode brojne europske zemlje u ozbiljne političke probleme".
  Thu, 28 Sep 2023 20:16:49 GMT
  ______________________________________
 • Piletić: Sustav brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi; Zahtjev za 15-postotnim povećanjem plaća nerealan
  Ministar Piletić rekao je kako sustav brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te kako šestogodišnja djevojčica po koju nitko nije došao u vrtić ima osiguran smještaj i imat će najkvalitetniji tretman koji joj ustanova može pružiti. Govoreći o sastanku sa sindikatima javnih i državnih službi, ocijenio je da je sindikalni zahtjev za 15-postotnim povećanjem plaća nerealan. Naglasio je da će Vlada povećati plaće i kroz poreznu reformu. Zakon o plaćama stupa na snagu ove godine, a paralelno se donose uredbe o rastu koeficijenata za obračun plaće, koje će se financijski odraziti na plaće državnih i javnih službenika, kazao je.
  Thu, 28 Sep 2023 20:10:49 GMT
  ______________________________________
 • Ministar Banožić u Sarajevu: Odlična obrambena suradnja s BiH
  Ministar obrane Mario Banožić izrazio je danas punu potporu očuvanju teritorijalnog integriteta BiH i njezinu putu ka članstvu u EU i NATO-u te ponudio nastavak suradnje s Ministarstvom obrane te zemlje i njenim oružanim snagama.
  Thu, 28 Sep 2023 20:08:34 GMT
  ______________________________________
 • Plenković i Von der Leyen: Hrvatska iskoristila alokaciju iz Fonda solidarnosti, a dobro povlači i sredstva iz NPOO
  Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen održali su danas sastanak na kojem je potvrđeno da je Hrvatska iskoristila cijelu alokaciju iz Fonda solidarnosti za obnovu od potresa te da se kvalitetno povlače i sredstva iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te Višegodišnjeg financijskog okvira za razvoj.
  Thu, 28 Sep 2023 15:45:12 GMT
  ______________________________________
 • Vlada financijski pomaže gradovima središtima županija
  Predsjednik Vlade Andrej Plenković, koji boravi u dvodnevnom posjetu Splitu, otvorio je danas izložbu radova likovne kolonije "Posveta sv. Jeronimu" u Sveučilišnoj galeriji, a potom je sudjelovao na svečanoj sjednici Županijske skupštine u Hrvatskom narodnom kazalištu Split povodom obilježavanja Dana Splitsko-dalmatinske županije, čiji je sveti Jeronim Dalmatinac zaštitnik.
  Thu, 28 Sep 2023 15:34:05 GMT
  ______________________________________
 • Plenković i Von der Leyen u posjetu Nastavnom regionalnom središtu za vatrogastvo u Vučevici
  Thu, 28 Sep 2023 13:00:48 GMT
  ______________________________________
 • Hrvatska i Slovenija zajednički će nastupati u borbi protiv ilegalnih migranata
  Hrvatska i Slovenija zajednički će koordinirati i nastupati prema Europskoj komisiji i trećim zemljama u borbi protiv ilegalnih ulazaka migranata, rekao je danas potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nakon sastanka sa slovenskim kolegom Boštjanom Poklukarom.
  Thu, 28 Sep 2023 12:04:44 GMT
  ______________________________________
   RSS aktualnosti
 
  Sva prava pridržana A design