Treba li u kriznim vremenima radnicima HEP-a smanjivati plaću?
DA, svakako
Samo ako je solidarno za pomoć drugima
NE
Rezultati | Arhiva
 
Zanimljivosti sa RSS kanala
 
 

RSS

 • Predsjednik Vlade na obilježavanju 30. obljetnice Bitke za Vukovar
  Sat, 18 Sep 2021 08:30:00 GMT
  ______________________________________
 • Hrvatska je od danas dio EU MED, osnažujemo utjecaj i mediteransku pripadnost
  Premijer Plenković je u Ateni sudjelovao na sastanku na vrhu skupine "EU MED", kojoj su se pridružile Hrvatska i Slovenija. „Hrvatska i Slovenija će biti dodana vrijednost mediteranskoj suradnji unutar Europske unije“, poručio je.
  Fri, 17 Sep 2021 18:58:45 GMT
  ______________________________________
 • Aladrović: Uvodimo COVID potvrde u zdravstvu i sustavu socijalne skrbi od 1. listopada
  Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović u središnjem Dnevniku HTV-a najavio je uvođenje COVID potvrda u zdravstvenom sustavu i sustavu socijalne skrbi od 1. listopada.
  Fri, 17 Sep 2021 18:55:30 GMT
  ______________________________________
 • Beroš posjetio lokaciju buduće tvornice Imunološkog zavoda u Brezju
  Ministar zdravstva Vili Beroš posjetio je u petak lokaciju buduće tvornice Imunološkog zavoda u Brezju kod Svete Nedjelje, gdje bi se ponovno započelo s proizvodnjom zmijskog antitoksina, a u idućim fazama proizvoda iz krvne plazme te dječjeg i drugog cjepiva.
  Fri, 17 Sep 2021 14:34:33 GMT
  ______________________________________
 • Ministrica Tramišak uručila ugovore o sufinanciranju EU projekata u Osijeku
  Ugovore o sufinanciranju EU projekata vrijedne više od 48 milijuna kuna čelnicima grada Osijeka i općina s područja Osječko-baranjske županije uručila je ministrica regionalnoga razvoja i EU fondova Nataša Tramišak.
  Fri, 17 Sep 2021 13:26:13 GMT
  ______________________________________
 • Hrvatska uskoro dobiva avansna sredstva za NPOO u iznosu višem od 800 milijuna eura
  Premijer Plenković sudjeluje u Ateni na sastanku na vrhu skupine "EU MED", država članica Europske unije koje su ujedno i sredozemne države, a kojima se danas pridružuju i Hrvatska i Slovenije.  "Jako je dobro da je Hrvatska, zajedno sa Slovenijom, potvrdila da je i Jadran dio Sredozemlja i na ovaj način ulazimo u jednu podskupinu članica Unije, čime se naravno naš upliv i utjecaj na procese i na bilateralne odnose s drugim zemljama koje su za stolom znatno povećava", poručio je. 
  Fri, 17 Sep 2021 13:25:41 GMT
  ______________________________________
 • Danas devet preminulih, osam ih nije bilo cijepljeno
  Hrvatska ima tjedno 39-postotno povećanje novoobljelih od covida-19, raste broj hospitaliziranih, a od devet preminulih u posljednja 24 sata, osam ih nije bilo cijepljeno, upozorio je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.
  Fri, 17 Sep 2021 12:16:47 GMT
  ______________________________________
 • Beroš za RTL: Cijepite se, poštujte mjere, vjerujte struci
  Thu, 16 Sep 2021 19:48:39 GMT
  ______________________________________
 • Hrvatska podupire suverenost i neovisnost Crne Gore te nastavak njezinog europskog puta
  Thu, 16 Sep 2021 15:56:19 GMT
  ______________________________________
 • Bitnim temama pristupamo razborito, dostojanstveno i korektno, u interesu funkcioniranja institucija i pravnog poretka
  Premijer Plenković poručio je danas, govoreći o procesu obnove, kampanji cijepljenja te o izboru predsjednika Vrhovnog suda, da se svim važnim temama pristupa razborito, mudro, dostojanstveno i korektno u interesu funkcioniranja institucija i pravnog poretka te u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima.
  Thu, 16 Sep 2021 15:18:28 GMT
  ______________________________________
 • Brnjac: Ostvareno oko 70 posto turističkog prometa iz 2019.
  Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac kazala je da je od početka godine do danas u Hrvatskoj ostvareno 76 milijuna turističkih noćenja što je oko 70 posto turističkog prometa iz istog razdoblja 2019., te da zasad nema otkazivanja rezervacija za ostatak rujna i posezonu.
  Thu, 16 Sep 2021 13:22:46 GMT
  ______________________________________
 • Priopćenje sa zatvorenoga dijela 76. sjednice Vlade
  Thu, 16 Sep 2021 12:34:13 GMT
  ______________________________________
 • Beroš: Hrvatska može i zna bolje, pozivam građane da se cijepe i nastave s pridržavanjem epidemioloških mjera
  Ministar zdravstva upozorio je da se u Hrvatskoj nastavlja rast broja novooboljelih i hospitaliziranih, a oboljeli dijele jednaku dijagnozu, ali i poražavajuću činjenicu da većina njih nije cijepljena. U proteklih tjedna dana više od 420 osoba moralo je ostati na bolničkom liječenju, njih više od 77 posto nije bilo cijepljeno. "Odluku o cijepljenju treba prepustiti struci, to jako dobro znaju Englezi, Danci i Portugalci koji su ostvarili visoku procijepljenost populacije i omogućili ukidanje najvećeg broja restrikcija te se vraćaju normalnom životu", poručio je Beroš.
  Thu, 16 Sep 2021 11:54:08 GMT
  ______________________________________
 • 80% hospitaliziranih nije cijepljeno, Covid potvrde u zdravstvenim ustanovama su razuman put
  Premijer Plenković istaknuo je danas da su cirkusi koji se rade pred školama i šarlatanstvo gradonačelnika Sinja o tome da djeca u sinjskim školama ne trebaju nositi maske potpuno neprihvatljivi. "Trebamo se usprotiviti takvim pojavama koje ne dolaze u obzir u školama, remete normalno funkcioniranje školskih institucija, drugu djecu, druge roditelje, to nije uređena i odgovorna Hrvatska kakvu želimo", poručio je. Naglasio je da Covid nije izmišljen, već je tu, radi štetu i Hrvatskoj i diljem svijeta i protiv njega se treba boriti i štititi.
  Thu, 16 Sep 2021 11:44:08 GMT
  ______________________________________
 • Horvat: Izmijenjeni Zakon o obnovi ne propisuje imovinsko-pravne odnose

  Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat kazao je da se izmijenjenim Zakonom o obnovi, za koji je siguran da će brzo biti usvojen, više neće propisivati imovinsko-pravni odnosi, a dinamizirat će se procedura javne nabave.

  Thu, 16 Sep 2021 11:42:04 GMT
  ______________________________________
 • Potpisan Memorandum o razumijevanju s tvrtkom Amazon Web Services
  Vlada Republike Hrvatske na današnjoj je sjednici ovlastila državnog tajnika Bernarda Gršića da potpiše Memorandum o razumijevanju između Vlade Republike Hrvatske i tvrtke Amazon Web Services.
  Thu, 16 Sep 2021 10:49:34 GMT
  ______________________________________
 • Ministar Aladrović: Imamo 50 tisuća osiguranika više nego lani
  Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović izvijestio je u Hrvatskom saboru da je, unatoč svim izazovima, koncem kolovoza u Hrvatskoj bilo 50 i pol tisuća osiguranika više nego u istom razdoblju prošle godine.
  Thu, 16 Sep 2021 09:37:30 GMT
  ______________________________________
 • Ćorić uz EU tjedan mobilnosti: Krećite se i vozite bicikl
  U povodu Europskog tjedna mobilnosti, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić pozvao je građane da se što više kreću, voze bicikl i usvoje druge dobre navike te ih primjenjuju u svakodnevnom životu. 
  Thu, 16 Sep 2021 09:05:47 GMT
  ______________________________________
 • Ne nasjedamo na Vučićeve provokacije, Hrvatska je zrela demokracija s odmjerenim potezima zaštite nacionalnih interesa
  Premijer Plenković ustvrdio je da ideje poput one srbijanskog predsjednika Vučića da na današnji dan Srbi u svijetu izvjese srpsku zastavu nemaju nikakav drugi smisao osim provokacije prema susjednim zemljama. "Ovdje su ožiljci velikosrpske agresije Miloševićevog režima itekako još živi. Pitanja nestalih, pitanja ratnih zločina, pitanja ratnih šteta – sve su to teme koje žive u narodu i koje opterećuju odnose", rekao je. Poručio je da je Hrvatska zrela demokratska zemlja sa stabilnom vlašću, odmjerenim i pametnim potezima u cilju zaštite nacionalnih interesa, kada je riječ o vanjskoj politici, a osobito politici prema susjednim zemljama i upravo je tu ta ključna razlika.
  Wed, 15 Sep 2021 15:38:15 GMT
  ______________________________________
 • Aktualno prijepodne: Izmjene Zakona o obnovi imaju zadatak učiniti proces obnove bržim i učinkovitijim
  Premijer Plenković je kazao da je Hrvatska jedina zemlja u EU, koja je osim šteta od covida, a koje su državni proračun koštale 36 milijardi kuna, doživjela i dva razorna potresa. Štete od njih procjenjuju se „covid puta četiri“, rekao je i naglasio kako ta činjenica od samog početka znači da će obnova biti tema s kojom će se baviti godinama. Istaknuo je i kako izmjene Zakona o obnovi, koji će Vlada predložiti, imaju zadatak učiniti proces obnove propulzivnijim, bržim i učinkovitijim.
  Wed, 15 Sep 2021 13:16:16 GMT
  ______________________________________
   RSS aktualnosti
 
  Sva prava pridržana A design