Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos Sindikat Tehnos sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat radnika HEP sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena sindikat smjena prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos prava radnika tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos statut tehnos Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a Strukovni sindikat radnika HEP-a
 
 

TEHNOS na Facebook u..

         Glasnik TEHNOS_a br.2
         Glasnik TEHNOS_a br.1


Javna ponuda HEP-ovih dionica (IPO):
NE dolazi u obzir!
MOŽDA, ovisno kuda će otići novci
DA, poželjna je!
Rezultati | Arhiva


 
video

Video materijali..
 
 
Naslovnica
 
 
 
Glasnik TEHNOS a
Sto┼żer za obranu Rafinerije: Zatvaranje je strate┼íka zada─ça Ma─Ĺara
TEHNOS strukovni sindikat radnika hep a, vruće vijesti
 
   RSS aktualnosti
 
- Priop─çenje Upravi: Upozorenje na nepravilnosti i nezakonitosti u kolektivnom pregovaranju na razini HEP grupe
 
 • Zagreb, 8. o┼żujka 2016.

  Upu─çuje se:
  HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA d.d.
  Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb
  n/r predsjednika Uprave, mr.sc. Perice Juki─ça

  Poštovani,

  Obavje┼ítavamo vas da su sindikati HES i NSR HEP-a ponudili pisani Sporazum TEHNOS-u, sastavljen temeljem odredaba ─Źlanka 7.st.2. Zakona o reprezentativnosti udruga sindikata i poslodavaca (dalje u tekstu: Zakon). U Sporazumu navedeni sindikati pretpostavljaju i utvr─Ĺuju uvjete reprezentativnosti sindikata neovisno o uvjetima propisanim Zakonom, te sami, bez slu┼żbenog dokumenta od strane poslodavca, utvr─Ĺuju da je razina kolektivnog pregovaranja Udruga poslodavaca HEP-a. Time pojedini sindikati sebe stavljaju u nadre─Ĺeni polo┼żaj osporavaju─çi ostalim sindikatima njihovo temeljno pravo na kolektivno pregovaranje i potpisivanje kolektivnog ugovora te ih dodatno poku┼íavaju omalova┼żiti tra┼że─çi da se sporazumiju o svojoj nereprezentativnosti. Nasuprot tome, logika Sporazuma bi trebala biti me─Ĺusobno sporazumijevanje o pravima svih sindikata (u ovom slu─Źaju, o pravu svih na reprezentativnost).

  ~
Više o tome..

- Zahtjev: Preispitivanje Rješenja KLASA: UP/I-007-03/15-01/15, URBROJ: 524-03-01-02/2-15-2 od 30. studenoga 2015. godine
 
 • Zagreb, 12. velja─Źe 2016.

  Upu─çuje se:
  MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOG SUSTAVA
  Ministrica dr.sc. Nada Šikić
  10 000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78

  Poštovana,

  TEHNOS - Strukovni sindikat radnika Hrvatske elektroprivrede je dana 22. prosinca 2015. godine iz Sektora za ljudske potencijale HEP-a d.d. zaprimio predmetno rješenje (u privitku), kojim se obavještavaju svi sindikati da je u registar udruga koji se vodi u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, u knjigu udruga poslodavaca broj 1. pod registarskim brojem UP 59, upisana Udruga poslodavaca Hrvatske elektroprivrede, skraćeni naziv: Udruga poslodavaca HEP-a, osobni identifikacijski broj (OIB) 31047929134, sa sjedištem u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 37.

  ~
Više o tome..

- O─Źitovanje: Sporazum sindikata od 03. velja─Źe 2016.godine
 
 • Zagreb, 12. velja─Źe 2016.

  Upu─çuje se:
  HRVATSKI ELEKTROGOSPODARSKI SINDIKAT ( HES )
  NEZAVISNI SINDIKAT RADNIKA HEP-a ( NSRHEP-a )
  HRVATSKI ELEKTRODISTRIBUCIJSKI SINDIKAT (HEDISS)
  SAMOSTALNI SINDIKAT ENERGETIKE,KEMIJE I NEMETALA (EKN)

  Poštovani,

  Na zajedni─Źku inicijativu saziva─Źa, Hrvatskog elektrogospodarskog sindikata (HES-a) i Nezavisnog sindikata radnika HEP-a (NSR HEP-a), dana 03. velja─Źe 2016. godine u Zagrebu, u zgradi HEP-a d.d., Ulica grada Vukovara 37, odr┼żan je sastanak sindikata koji imaju radnike, ─Źlanove kod poslodavaca koji su udru┼żeni u Udrugu poslodavaca HEP-a (navedeni u naslovu i predstavnik TEHNOS-a) a radi sklapanja Sporazuma u skladu sa ─Źlankom 7.st.2. Zakona o reprezentativnosti udruga poslodavaca i sindikata (Narodne novine br. 93/14 i 26/15, dalje u tekstu: Zakon). Na sastanku su, nakon prezentiranja broja ─Źlanova sindikalno organiziranih radnika na razini svih trgova─Źkih dru┼ítava kojima je osniva─Ź HEP d.d., po zastupljenim sindikatima, saziva─Źi sastanka prisutnima podijelili prijedlog Sporazuma kojim bi svi sindikati koji djeluju na razini svih trgova─Źkih dru┼ítava osnovanih od HEP-a d.d. trebali potvrditi da su reprezentativni sindikati za kolektivno pregovaranje za novi kolektivni ugovor dva sindikata, odnosno, Hrvatski elektrogospodarski sindikat i Nezavisni sindikat radnika HEP-a. Isti prijedlog Sporazuma na samom su sastanku potpisala ─Źetiri ovla┼ítena predstavnika sindikata (u naslovu), a TEHNOS se ovim putem na isti o─Źituje na slijede─çi na─Źin:~
Više o tome..

- Priopćenje za javnost: Za loš nadzor i upravljanje javnim poduzećima netko bi napokon trebao i odgovarati
 
 • Zagreb, 03. velja─Źe 2016.

  Dajemo ovo priop─çenje uznemireni vije┼í─çu o sudskoj presudi koja poni┼ítava otkaz biv┼íem predsjedniku Uprave HEP-a Zlatku Kora─Źevi─çu te nala┼że da ga se vrati na posao, isplati vi┼íe od 1,1 milijun kuna zaostalih pla─ça te vrati na kori┼ítenje slu┼żbeni Audi A6.

  ~
Više o tome..

- Zahtjev: Odbijanje zapošljavanja radnika na deficitarnim radnim mjestima u društvima HEP grupe,
 
 • Upu─çuje se:

  HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA d.d.
  Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb
  n/r predsjednika Uprave, mr.sc. Perice Juki─ça

  Zagreb, 29. sije─Źnja 2016.

  Poštovani,

  TEHNOS ve─ç godinama neuspje┼íno tra┼żi zapo┼íljavanje radnika na operativnim radnim mjestima (prvenstveno u smjeni i na odr┼żavanju) koja kontinuirano nemaju dovoljan broj izvr┼íitelja. Nakon svakog novog postupka restrukturiranja situacija postaje sve alarmantnija. Zadnji u nizu reakcija je nedavni dopis koji je poslan direktoru HEP-Proizvodnje d.o.o. (u privitku).

  ~
Više o tome..

- Zahtjev: Obveza isplate dokupljene mirovine putem ROYAL-osiguranja ugovorene Sporazumom o prestanku ugovora o radu
 
 • Upu─çuje se:

  HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA d.d.
  Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb
  n/r predsjednika Uprave, mr.sc. Perice Juki─ça

  Zagreb, 28. sije─Źnja 2016.

  Poštovani,

  TEHNOSÔÇôu se u posljednjih godinu dana obra─çaju biv┼íi radnici trgova─Źkih dru┼ítava u vlasni┼ítvu HEP-a d.d. sada umirovljenici, koji su bili obuhva─çeni Odlukom o poticajnim mjerama za prestanak radnog odnosa za 2005.g., te ranijom Odlukom koja je ure─Ĺivala pravo radnika na dokup mirovine i pripadaju─çu otpremninu. Razlog njihovog obra─çanja je za┼ítita prava na isplatu dokupljene mirovine, koju je, temeljem ugovora za sve korisnike koji su se opredijelili za ponu─Ĺene poticajne mjere, ROYAL-mirovinskom osiguranju d.d. iz Zagreba, Trg Ma┼żurani─ça 13.

  ~
Više o tome..

- Zahtjev: Prijenos zgrada na lokaciji Kupska (NDC-a i ostalih) u vlasništvo HOPS-a d.o.o.
 
 • Upu─çuje se:

  HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA d.d.
  Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb
  n/r predsjednika Uprave, mr.sc. Perice Juki─ça

  Zagreb, 03. prosinca 2015.

  Poštovani,

  Kao ─Źlan Nadzornog odbora Hrvatskog operatora prijenosnog sustava d.o.o. saznao sam da ─çe jedan od uvjeta za certifikaciju HOPS-a biti raskid sa HEP-om d.d. ugovora o zakupu na poslovnim zgradama u Kupskoj 4 u Zagrebu, pa tako i zgradi NDC-a.

  Tako─Ĺer sam saznao da postoje otpori iz HEP-a d.d. da se spomenuta imovina prenese u vlasni┼ítvo HOPS-a. S obzirom da se ugovor o zakupu nad tim zgradama mora raskinuti, to zna─Źi da se HOPS i njegove radnike, uklju─Źuju─çi Nacionalni dispe─Źerski centar, namjerava ÔÇ×protjeratiÔÇť iz vlastitih prostora na lokaciji Kupska 4, Zagreb.~
Više o tome..

- Podrška i solidarnost sa sindikatom NOVA SOLIDARNOST
 
 • Upu─çuje se:

  Sindikatu NOVA SOLIDARNOST

  Zagreb, 17. studenog 2015.

  Drage prijateljice i prijatelji, ─Źlanovi sindikata NOVA SOLIDARNOST,

  U ime ─Źlanova sindikata TEHNOS, koji okuplja uglavnom smjenske i ostale operativne radnike u HEP-u i cijeli se svoj vijek bori protiv sindikalnog ┼żutila, politi─Źkog kadroviranja i njegovog parazitiranja na javnom sektoru, solidarno vas pozdravljamo te vam ─Źestitamo na osnivanju sindikata NOVA SOLIDARNOST.

  ~
Više o tome..

- Priop─çenje za javnost: ┼Żivi zid napadom na HEP ─Źini ┼ítetu svima, a najvi┼íe siroma┼ínima
 
 • Zagreb, 28. svibnja 2015.

  TEHNOS - Strukovni sindikat radnika HEP-a smatra vrlo ┼ítetnom kampanju koju posljednjih dana provode aktivisti ┼Żivog zida protiv HEP-a. Protuzakonitim, gerilskim ukap─Źanjem potro┼ía─Źa ─Źine ┼ítetu svima: sebi, uklju─Źenom potro┼ía─Źu, HEP-u, javnom dobru.

  Naro─Źita lakrdija su optu┼żbe da HEP kr┼íi zakone i Ustav RH prilikom redovnog obavljanja svoje djelatnosti. Elektri─Źna energija je proizvod i mora se platiti kao i svaki drugi proizvod. Za probleme siroma┼ínih trebaju se brinuti ustanove za socijalnu skrb, a ne lopovi-egzibicionisti. ┼Żivom zidu savjetujemo da svoje ─Źlanove ne ─Źine takvima, lopovima i egzibicionistima, jer je vrlo izvjesno da ─çe ih idu─çi puta do─Źekati HEP-ovi radnici i pokazati im ┼íto misle o prozivanju uhljebima. Radnicima HEP-a nitko ne─çe pod prozorom urlati da su uhljebi ili lopovi! Osobe koje ┼ítite interese HEP-a nisu lopovi, ve─ç savjesni radnici, a pravi lopovi su ─Źelnici ┼Żivog zida. Otkud im pravo da kradu od HEP-a, i poti─Źu druge na kra─Ĺu i anarhiju?!

  ~
Više o tome..

- Svim ┼żenama, a naro─Źito ─Źlanicama TEHNOS-a, ─Źestitamo Me─Ĺunarodni dan ┼żena!
 
 • 8.3.2015. Me─Ĺunarodni dan ┼żena, obilje┼żava se 8. o┼żujka svake godine. Tog dana se slave ekonomska, politi─Źka i dru┼ítvena dostignu─ça pripadnica ┼żenskog spola.

  Ideja za obilje┼żavanjem Me─Ĺunarodnog dana ┼żena pojavila se prvi put po─Źetkom 20 og stolje─ça u doba brze industrijalizacije i ekonomske ekspanzije koja je ─Źesto dovodila do protesta zbog lo┼íih radnih uvjeta. ┼Żene zaposlene u industriji odje─çe i tekstila su javno demonstrirale 8. o┼żujka 1857. u New Yorku. Tekstilne radnice su protestirale zbog lo┼íih radnih uvjeta i niskih pla─ça. Demonstracije je rastjerala policija. Te iste ┼żene su osnovale sindikat dva mjeseca kasnije.
  ~
Više o tome..

- Odr┼żana Sedma izborna skup┼ítina TEHNOS-a
 
 • Zagreb, 19. prosinca 2014.

  Predsjednik TEHNOS-a u idu─çem ─Źetverogodi┼ínjem mandatu ponovno je Denis Geto, dispe─Źer Nacionalnog dispe─Źerskog centra, odlu─Źeno je na Sedmoj izbornoj skup┼ítini TEHNOS-a 17. prosinca u Zagrebu.

  Za predsjednika Skup┼ítine izabran je Esad Red┼ża, za dopredsjednika Darko Mari─ç, za predsjednika Nadzornog odbora TEHNOS-a Ivica Crnekovi─ç, a za predsjednika Statutarne komisije Ivan Sigurnjak.

  ~
Više o tome..

- Aktivno uklju─Źenje TEHNOS-a u proces restrukturiranja HEP grupe
 
 • Zagreb, 03. studenog 2014.

  HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA d.d.
  Predsjednik Uprave
  mr.sc. Perica Juki─ç, dipl.ing.

  Poštovani,

  TEHNOS je u zadnje dvije godine višekratno neuspješno pokušavao ostvariti svoje zakonsko pravo na pristup informacijama o restrukturiranju poduzeća, kako kod Uprave HEP-a d.d. tako i kod ovlaštenika poslodavaca u ovisnim društvima HEP grupe.

  Dana 28.10.2014. godine prvi puta smo od Uprave HEP-a d.d. dobili poziv na prezentaciju o procesu restrukturiranja HEP grupe. Tom prilikom izviješćeni smo kako su detaljna analiza i definiranje mjera za restrukturiranje završeni te da predstoji implementacija tih mjera.

  ~
Više o tome..

- Informiranje i diskriminacija TEHNOS-a
 
 • Zagreb, 28. listopada 2014.

  Hrvatska elektroprivreda d.d.
  Zagreb, Ulica grada Vukovara 37
  n/r predsjednika Uprave mr.sc. Perice Juki─ça, dipl.ing.


  Po┼ítovani gospodine predsjedni─Źe,

  S obzirom da se TEHNOS-u niste obratili niti s jednom informacijom u prvih 40 dana od Va┼íeg imenovanja na polo┼żaj predsjednika Uprave HEP d.d., obavije┼ítavamo Vas o slijede─çem:

  1. Neinformiranje i namjerno ignoriranje sindikata od strane poslodavaca prisutno je ─Źak i prilikom dostupnosti najosnovnijih informacija, planova i odluka koje su va┼żne za polo┼żaj radnika, ┼íto predstavlja nepo┼ítivanje odredbi Zakona o radu u smislu onemogu─çavanja sindikatu pristupa podacima za pravodobno i djelotvorno ┼íti─çenje i promicanje prava i interesa svojih ─Źlanova.

  ~
Više o tome..

- Stajali┼íte struke o Kombi-kogeneracijskoj elektrani Osijek, rasprava, tra┼żi se
 
 • Zagreb, 27. listopada 2014.

  Hrvatska elektroprivreda d.d.
  Zagreb, Ulica grada Vukovara 37
  n/r predsjednika Uprave mr.sc. Perice Juki─ça, dipl.ing.


  Poštovani gospodine Jukić,

  Pro┼íle godine ukazali smo na neisplativost investicije Kombi-kogeneracijske elektrane Osijek 500 (KKE Osijek 500). Zadnjih tjedana u javnosti se uo─Źava neprihvatljiv dodatni politi─Źki pritisak za realizaciju ovog projekta.

  ~
Više o tome..

- Inicijativa za organiziranje stru─Źnih rasprava o velikim projektima u HEP grupi
 
 • Zagreb, 27. listopada 2014.

  Hrvatska elektroprivreda d.d.
  Zagreb, Ulica grada Vukovara 37
  n/r predsjednika Uprave mr.sc. Perice Juki─ça, dipl.ing.

  Poštovani gospodine Jukić,

  Ve─ç du┼że vrijeme pripremaju i provode se krupni projekti u HEP-u, o kojima TEHNOS i brojni HEP-ovi stru─Źnjaci imaju ┼żelju ne┼íto re─çi, ali nemaju priliku jer su informiranost i socijalni dijalog od strane Uprave HEP-a d.d. i ve─çine ostalih poslodavaca gotovo zamrli. Za vrijeme nekih prija┼ínjih Uprava transparentnost je bila na puno vi┼íoj razini.

  ~
Više o tome..

- POZIV na uklju─Źenje u akciju PROTIV DAVANJA AUTOCESTA U KONCESIJU
 
 • Zagreb, 09. listopada 2014.


  KAKO POMO─ćI?

  ÔÇó Ulo┼żite nekoliko sati svojeg vremena i volontirajte na nekom od ┼ítandova gdje ─çe se prikupljati potpisi.

  ÔÇó Nazovite nas na 01/6322-230, 01/6322-981, 098/361-158 ili po┼íaljite e-mail na tehnos@hep.hr i sudjelujte s nama.  CILJEVI AKCIJE

  ÔÇó sprije─Źiti koncesiju autocesta koja je financijski, dru┼ítveno i gospodarski ┼ítetna;

  ÔÇó sprije─Źiti da se o na┼íoj budu─çnosti neodgovorno odlu─Źuje;

  ÔÇó aktivno uklju─Źiti gra─Ĺanstvo u odlu─Źivanje;

  ÔÇó stvoriti temelj za dugoro─Źnu suradnju radnika, sindikata, civilnog dru┼ítva i gra─Ĺana oko pitanja upravljanja zajedni─Źkim dobrima.


  Svojim sudjelovanjem šaljemo poruku:

  ÔÇó spremnosti na za┼ítitu javnih dobara!

  ÔÇó zajedni┼ítva i solidarnosti, koje ─çe sutra mo┼żda trebati i nama!  Ne damo naše AUTOCESTE!

  Vaš TEHNOS!
 
 
- Zahtjev za hitno potpisivanje kolektivnog ugovora
 
 • Zagreb, 30. rujna 2014.

  Hrvatska elektroprivreda d.d., Zagreb, Ulica grada Vukovara 37
  n/r predsjednika Uprave mr.sc. Perice Juki─ça, dipl.ing.

  Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o., Zagreb, Kupska 4
  n/r predsjednika Uprave dr.sc. Miroslava Mesi─ça

  Poštovani,

  Neobja┼ínjiva je neodgovornost poslodavaca i nekih sindikata u kolektivnim pregovorima, koje rezultiraju ─Źinjenicom da niti jedno dru┼ítvo HEP grupe ve─ç mjesecima nema kolektivnog ugovora.

  U tom periodu bez kolektivnog ugovora, svjedo─Źili smo brojnim primjerima u kojima su na┼íi dugogodi┼ínji radnici iz dru┼ítava HEP grupe bili o┼íte─çeni u naknadama za odlazak u mirovinu, rad pod zemljom, minuli rad, tro┼íkovima za prijevoz i drugo.

  Primjena nedavno donesenog Zakona o radu dodatna je prijetnja ste─Źenim pravima radnika, ukoliko ona nisu za┼íti─çena kolektivnim ugovorom.

  Stoga zahtijevamo da se sukladno Zakonu o reprezentativnosti udruga poslodavaca i sindikata, hitno, a najkasnije do 08. listopada 2014., potpi┼íu kolektivni ugovori za sva dru┼ítva HEP grupe, kojima ─çe biti zadr┼żana razina prava radnika iz prija┼ínjih kolektivnih ugovora.

  Ukoliko se to ne dogodi, sindikat TEHNOS ─çe dana 09. listopada 2014. godine organizirati tiskovnu konferenciju na kojoj ─çe se, izme─Ĺu ostaloga, najaviti skori ┼ítrajkovi u svim trgova─Źkim dru┼ítvima gdje TEHNOS ima svoje ─Źlanove.

  S poštovanjem,

  Predsjednik TEHNOS-a:
  Denis Geto, dipl.ing.
 
 
- Mogu─ç kolektivni radni spor u Hrvatskom operatoru prijenosnog sustava d.o.o.
 
 • Zagreb, 6. kolovoza 2014.

  Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o.
  Zagreb, Kupska 4
  n/r predsjednika Uprave dr.sc. Miroslava Mesi─ça, dipl.ing.

  Predmet: Prethodna najava mogu─çeg kolektivnog radnog spora

  Poštovani,

  Obavje┼ítavamo Vas da je TEHNOS, sukladno odredbama st.1. ─Źlanka 270. Zakona o radu (ÔÇ×Narodne novineÔÇť broj 149/09, 61/11, 82/12 i 73/13) otpo─Źeo postupak mirenja. U slu─Źaju neuspje┼ínog mirenja, TEHNOS ─çe organizirati industrijske akcije, dopu┼ítene Zakonom o radu i odredbama Konvencija Me─Ĺunarodne organizacije rada, uklju─Źuju─çi i ┼ítrajk.

  Navedeni postupak mirenja pokrenut je iz slijede─çih razloga:
  ÔÇó odbijanja sklapanja novog kolektivnog ugovora te umjesto kolektivnog ugovora primjene pravilnika o radu, unato─Ź prethodno postignutom dogovoru s reprezentativnim sindikatom TEHNOS-om o cjelokupnom tekstu novog kolektivnog ugovora u skladu s va┼że─çim zakonom u tijeku kolektivnog pregovaranja.
  ÔÇó pregovori od strane poslodavca nisu vo─Ĺeni u dobroj vjeri zbog: ka┼ínjenja s po─Źetkom pregovaranja, odugovla─Źenja u pregovorima, izigravanja postignutog dogovora sa TEHNOS-om, diskriminacije TEHNOS-a u odnosu na ostale reprezentativne sindikate i dr.

  Temeljem stavka 1. ─Źlanka 277. Zakona o radu, prije no ┼íto se poslodavcu najavi ┼ítrajk mora se provesti postupak mirenja propisan Zakonom o radu.
  ┼átrajk se ne─çe zapo─Źeti prije okon─Źanja postupka mirenja.

  Ovom prilikom Vas tako─Ĺer obavje┼ítavamo da je Glavni odbor TEHNOS-a stavio izvan snage ÔÇ×Odluku o davanju suglasnosti za potpisivanje teksta kolektivnog ugovora za Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o. koji je dana 23. lipnja 2014. godine utvr─Ĺen sa pregovara─Źkim odborom poslodavcaÔÇť donesenu 27. lipnja 2014. godine.

  S poštovanjem,

  Predsjednik TEHNOS-a:
  Denis Geto, dipl.ing.
 
 
- TEHNOS u kolektivnim pregovorima = sigurnost za radnike
 
 • Zagreb, 27. lipnja 2014.

  ODLUKA

  sa sjednice Glavnog odbora TEHNOS-a ÔÇô Strukovnog sindikata radnika HEP-a

  odr┼żane 27. lipnja 2014. godine


  1. Daje se suglasnost za potpisivanje teksta kolektivnog ugovora za Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o. koji je dana 23. lipnja 2014. godine utvr─Ĺen sa pregovara─Źkim odborom poslodavca.

  2. TEHNOS smatra da su radnici zaslu┼żili puno bolji kolektivni ugovor, koji nije mogu─çe ostvariti u trenutnim okolnostima nepostojanja kolektivnog ugovora za HEP grupu.

  3. Ova odluka stupa na snagu odmah.

  4. Za provedbu ove Odluke zadu┼żuje se predsjednik sindikata.
 
 
- P O Z I V na izja┼ínjavanje PROTIV OUTSOURCINGA u javnom i dr┼żavnom sektoru
 
 • Zagreb, 09. lipanj 2014.


  Potpi┼íimo se na inicijativu za raspisivanje referenduma o dono┼íenju zakona PROTIV OUTSOURCINGA (izdvajanja pomo─çnih poslova u javnom i dr┼żavnom sektoru) , a na potpisivanje potaknimo i svoje bra─Źne drugove, ─Źlanove obitelji, prijatelje i susjede.~
Više o tome..

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
  Sva prava pridržana A design